Johs-Jensen Fiske & Muslingeexport  
DK GB

 

Tryk for at komme til forsiden

Johs. Jensen Fiske- & Muslingeexport A/S beskæftiger sig primært med forarbejdning og salg af ferske fiske- og skaldyrsprodukter i høj kvalitet fra Limfjorden. Tryk for at læse mere...

Vores produktportefølje består i dag af: Blåmuslinger (Mytilus Edulis), Østers (Ostrea Edulis), Hummer (Homarus Gammarus), Taskekrabber og klør (Cancridae), Fjordrejer (Palaemon Adspersus), Stenbiderrogn (Cyclopterus). Tryk for at læse mere...

Vores vision er uden kompromis at fokusere på højeste kvalitet af ferske fiske- og skaldyrsprodukter fra Limfjorden samt hver dag bestræbe os på at yde meget høj service og fleksibilitet overfor såvel kunder som leverandører. Tryk for at læse mere...

Her kan du komme i kontakt med os. Tryk for at læse mere...

pixel 8h
 

Johs. Jensen Fiske- & Muslingeexport A/S beskæftiger sig primært med forarbejdning og salg af ferske fiske- og skaldyrsprodukter i høj kvalitet fra Limfjorden, Danmark. Vi har faste aftaler med Limfjordsfiskere og får hver dag leveret ferske fisk og skaldyr fra fjorden.

Johs. Jensen Fiske- & Muslingeexport A/S er en familievirksomhed, som blev grundlagt i 1928 af Johs. Jensen. Virksomheden drives i dag af Johs. Jensen (3. generation).

Virksomheden ligger på Jegindø - en ø - som er en lille naturperle i Limfjorden.  Jegindø ligger 20 km nord for Struer i Vestjylland.

Vores vision er uden kompromis at fokusere på højeste kvalitet af ferske fiske- og skaldyrsprodukter fra Limfjorden samt hver dag bestræbe os på at yde meget høj service og fleksibilitet overfor såvel kunder som leverandører.

Vores produktportefølje består i dag af:

  • Blåmuslinger (Mytilus Edulis)
  • Østers (Ostrea Edulis)
  • Hummer (Homarus Gammarus)
  • Taskekrabber og klør (Cancridae)
  • Fjordrejer (Palaemon Adspersus)
  • Stenbiderrogn (Cyclopterus)

Vi forarbejder og sælger derudover ferske lakseørreder (Oncorhynchus Mykiss-Aqua) og kildeørreder (Salvelinus Alpinus).

Alle vore produkter er underlagt de strengeste kvalitets- og miljøkrav i EU. Disse krav samt et omfattende egenkontrolprogram sikrer kvaliteten i alle processer fra bestilling af råvarer til modtagelse hos vore kunder.